Burritos
Bönröra
3,5 dl sojafärs
1 msk tamari
1 grönsaksbuljongtärning
1 rödlök
2 klyftor vitlök
1 förp svarta bönor
1 burk majs
1 förp krossade tomater
3 tsk paprikapulver
2 tsk chilipulver
2 tsk oregano
2 tsk spiskummin
1 tsk salt
1 tärning grönsaksbuljong
Koka upp drygt 2 liter vatten med tamari och 1 tärning grönsaksbuljong.
Skala och hacka samtidigt lök och vitlök. Stek ett par minuter i en gryta.
Skölj bönorna och majsen och tillsätt i grytan tillsammans med de krossade tomaterna.
När sojafärsen är klar häll av vattnet och tillsätt även denna i grytan.
Häll i alla kryddor och låt puttra i ca 5 minuter.
Servera med fullkornstortillabröd, tacosås samt en klick kvarg och sallad.