Gulasch på högrev otestad

148 g Högrev
227 g Potatis
32 g Lök
107 g Krossade Tomater
11 g Tomatpuré
1 dl Vatten
Vitlöksklyftor
Lagerblad
Mald Koriander
Spiskummin
Paprikapulver
Torkad Oregano
Röd Chilipeppar(hackad)

How to
Putsa köttet och skär ner i grytbitar
Hacka lök, vitlök och chili
Bryn köttet i en gryta tills det har fått färg
Tillsätt lök,chili,kryddor och tomatpuré och stek ytterligare någon minut
Häll på vatten och låt puttra tills köttet kokat sönder (gärna i 3 timmar)
Skär potatisen i tärningar
Häll i tomatkrossen och potatisen, låt potatisen koka klart i gulaschen
Garnera med persilja
Serveringstips:
Om man vill låna lite naturell kvarg från ett mellanmål så kan man servera gulaschen med det, men det behövs ej.